מגשי אירוח לאירועים קטנים

מגשי אירוח לאירועים קטנים

קייטרינג לאירוע קטן הוא אולי אחד הפתרונות הטובים ביותר להבטיח אירוע פרטי ברמה גבוהה, כמובן מעבר להשקעה הנדרשת בהפקת האירוע מבחינת עיצוב, סידור, מוסיקה ובניית החוויה. במקום להגיע לאירוע הפרטי שלכם כשאתם מותשים אחרי שבועות של הכנת אוכל לכמות גדולה של אנשים, ולהשקיע כסף רב ברכישת כלי הגשה שלא תשתמשו בהם עוד לעולם מעבר לאירוע הזה, יש לכם את האפשרות להזמין שירות מגשי אירוח לאירועים קטנים, ולהגיש לאורחים שלכם מנות טעימות, צבעוניות ועשירות בכל סגנון קולינרי המועדף עליכם, ולפנות את עצמכם לאירוע האמיתי.

 

מגשי אירוח נפרדים לכל סוגי המנות, הטעמים והצבעים

מגשי אירוח לאירועים קטנים הם מגשים אותם ניתן להזמין בתצורות, גדלים ועיצובים שונים, כשבכל אחד מהם תוכלו לשלב מגוון רחב של מנות בעלות מכנה קולינרי משותף. כך למשל, תוכלו לבנות מגשי אירוח חלבי או בשרי, מגשי אירוח לפשטידות וקישים, מגשי אירוח לסלטים מבושלים ומגשים נפרדים לסלטים חיים, מגשים לקינוחים חמים ומגשים נפרדים לקינוחים קרים. את ההפרדה הזאת לקטגוריות קולינריות תוכלו להמשיך ולעשות עבור כל סוגי המזונות שתזמינו לאירוע, ותוכלו לעשות זאת על פי טעמכם והעדפותיכם, אם כי בהחלט מומלץ לקבל ייעוץ קולינרי בבניית הרכבי המנות בכל אחד מן המגשים.

 

אפשרויות הגשה מגוונות, החל מהגשה אישית ועד הגשת בופה

את המגשים תוכלו לנצל להגשת המזון באירוע הפרטי שלכם בכל צורה שתרצו. תוכלו להגיש לכל שולחן מספר מגשי אירוח הכוללים בתוכם את כל המנות לארוחה, כשכל אורח יכול ללקט מהם את המרכיבים המועדפים עליו לבניית המנה המושלמת מבחינתו. לחילופין, תוכלו לפזר שורה של מגשים לאירועים על פני דוכן בופה להגשה עצמית, ולאפשר לאורחים שלכם לחלוף על פני כלל המגשים וללקט את המנות המועדפות עליהם בכל שלב של הארוחה.

 

הקפידו לבנות את המגשים בצורה נכונה ומקצועית

בבניית מגשי אירוע לאירועים קטנים, חשוב לוודא שאתם יוצרים את ההפרדה הקולינרית הנכונה בין המזונות, מעבר להפרדות הטריוויאליות כמו הפרדה בין מגשי אירוח חלבי ובשרי, או הפרדה בין מגשי קינוחים ממגשי מנות עיקריות, ובתוך כל מגש יהיה עליכם ליצור גם את השילובים הנכונים כדי ליצור חוויה קולינרית עשירה, צבעונית וטעימה. אם תעשו את זה נכון, האירוע שלכם יהפוך לבלתי נשכח, וכדי לוודא שאכן כך יקרה, אתם רוצים לתכנן את הדברים היטב בשלב הזמנת המגשים מחברת הקייטרינג, ולהיעזר ביכולותיו של הצוות המקצועי בחברת הקייטרינג.